Seisoitsitko sanojesi takana...

Runoilija Seropi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä Hymyilee,
Miksi siis et sinäkin? ;]
 

Seisoisitko sanojesi takana,
jos minäkin

Kertoisitko totuuden,
vaikka se satuttaisi

Ottaisitko riskin kanssani,
jos minäkin sinun

Itkisitkö,
jos näkisit minun itkevän

Antaisitko anteeksi,
jos minäkin antaisin.

Rakastaisitko minua,
vaikka tekisin virheitä?

Selite: 
Joskus sattuu sanomaan ja tekemään jotain, jota voi katu myöhemmin. Ja silloin kaipaa toisen tukea.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot