Hurmaava joukko itsemurha.

Runoilija Seropi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä Hymyilee,
Miksi siis et sinäkin? ;]
 

Olemme jälleen kokoontuneet koolle. Tänne on saapunut kolme uutta ihmistä. He haluavat liittyä miehin. Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita, jos he ovat valmiita uhraamaan elämänsä meidän kansamme. Uudet jäsenet pääsevät vannomaan verillisen valan, ennen kun ovat meitä. Puukko annetaan näille kolmele ihmiselle. Puukolla he viiltävät itseään, ja tekevät meidän tunnusmerkin, käsivarteensa.

Olen tämän ihmisryhmän johtaja, Ere:nä kutsuttu. Olemme viime kerroin pohdineet elämäämme. Elämämme on täyttä kurjuutta, tuskaa ja paskaa. Olemme miettineet miten voisimme parantaa elämiämme, mutta olemme liian itsetuhoisia enää paranemaan. Mielemme on turmeloitu jo kauan sitten, silloin kun olimme nuoria ihmisiä.

Meillä on yhteinen tavoite hurmaava joukko itsemurha. Emme vielä tiedä missä sen tekisimme, minne haluisin kaatua yhdessä, viimeisiä hengenvetoa vetämään. Yhdessä tämän ihmisjoukon kanssa. Olemme enenmän kuin ihmisryhmä, olemme yhtä suurtaperhettä. Mutta haluamme täältä pois oman käden kautta. Kauneimalla tavalla, joka järkyttäisi muita ihmisiä, mutta olisi meidän mielestä hurmaava.

Selite: 
Äikässä annetiin aiheet meille. Tehtävänä oli kirjoittaa kirjan alku ja mitä omasta mielestä se voisi käsitellä kyseisen aiheen mukaan. Sata sanaa maksimi, mutta siitä tuli pikkusen pitempi. Ja tämä on kirjoitettu että mitä ekana on tullut mieleen, sen jälkeen sitä ei ole oikein muuteltu. Minulla vaan meni muutamia minuuttia tämän aikaan saamiseen ja siltä se voi kuulostaakkin. :P Ja kyseistä kirjaa/leffaa en oo lukenu/kattonu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot