Onneton.

Runoilija Seropi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä Hymyilee,
Miksi siis et sinäkin? ;]
 

Tyttö niin onneton.
Ei ystävii tukenaan.
Ei ketään kelle purkaaa tunteitaan.

Ei, ei se voi jatkuu näin.
Jonkun täyttää auttaa,
ennen kun liian myöhäista on.

Selite: 
Mutta jos ei osaa autaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mää voin alkaa kaveriks jos se siitä on kiinni :D
Eimut tää on hyvä :)

mulla on ihan samanlainen fiilis nyt

 

Käyttäjän kaikki runot