Luminaali

Runoilija Orionya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Maaliskuun kala-lapsi kirjoittaa sydämestään ja antaa sielunsa virrata vuoripuron lailla.
 

Unisade valkeanharmaa,
kuin lunta on, kuin untuvaa
Kylmyys on kaukana,
kaukana
lentävät linnut, villihanhia varmaan

Askel painaa, alta karkaa,
jään kuuranummille istumaan
Ja allani jää ja maa
yhteen sulautuu aikanaan

routa nielaisee kaiken, ja
talveen voin kiepillä nukahtaa

Olen kettu, naali, valkoinen jää
yksinäisyydessä en kuole ikävään
Ja kun vihdoin kevät kuuranummille saa,
lämmittää päätä Aurinko,
jalkoja emo-Maa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikästä kerrontaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot