Sunnuntai

Runoilija Orionya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Maaliskuun kala-lapsi kirjoittaa sydämestään ja antaa sielunsa virrata vuoripuron lailla.
 

Makaamme tässä,
hämärässä,
ja sinun vartalosi lämpö
aaltoilee minussa

Vierekkäin,
kylki kyljessä
jaamme tämän ajan
ja sängynpuolikkaan

Kuulen sydämesi
omassa rinnassani
Sinun hengityksesi
siroaa kasvoilleni
ja verisuonissamme
virtaa sama purppura

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysähtynyt hetki. Erittäin sulavasti kuvattu.

 

Käyttäjän kaikki runot