Muuttajat

Runoilija Orionya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Maaliskuun kala-lapsi kirjoittaa sydämestään ja antaa sielunsa virrata vuoripuron lailla.
 

Villiriisinä sinisellä vadilla
muuttajat
kohti valoa

      siroaa

Ääni katoaa ylös
taivaanauran kyntöä,

kesän silta
muuttuu

   taittuu 
häviää

maa-ilma on kylmää

Siiven liikkeet vievät
aika haipuu
kaipuu
jää

On mentävä.

Yössä on jo kaira
routivan maan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot