Prinssille

Runoilija Orionya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Maaliskuun kala-lapsi kirjoittaa sydämestään ja antaa sielunsa virrata vuoripuron lailla.
 

Siellä minne valot taivaan
öisin katoaa
on metsä sinen utuinen
ja vesi hopeaa
Siell' lintuin laulu täyttää
hiljaisuutta maan
ja tähtipolku näyttää
tien paikkaan suojaisaan

Täällä vaikka kaikki
ois tummaa, pimeää
niin siellä sulle aina
loistaa tähdet hämärään
Muista ettet pelkää
vaikka erilaista ois
Siell voit sä hengähtää
on kipu mennyt pois

Kun mua joskus illoin
varjot pelottaa
niin muistan sua silloin
eik' pimeys mua saa
Sun rakkautes' on valo
mi' pelon karkottaa
Ja viel' taivahalta tähtes'
mua tielläin kuljettaa

Vaikka nyt oon yksin
käyn syliis' nukkumaan
Oon kanssas vieretyksin
vaikken voi sua koskettaa
En nähdä sua voi
mut' kuulen äänes vaan
Se pimeyteen niin soi
ja mua yhä lohduttaa

Sinne minne valot taivaan
öisin katoaa
on mennyt prinssi, rakkaimpain,
ja kylmennyt tää maa
Ain' iltaisin mä uskon
et' vielä uudestaan
maailmojen rajamailla
me jälleen tavataan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielinen ja kaunis, surullisimmista asioista saa koskettavimmat sanat. En osaa sanoa muuta, arvostan runouttasi ja maailmaasi.

Paljon kiitoksia! :)

 

Käyttäjän kaikki runot