Jokaisen pisaran verran.

Runoilija Orionya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Maaliskuun kala-lapsi kirjoittaa sydämestään ja antaa sielunsa virrata vuoripuron lailla.
 

Sataa taas.
Minulla on ikävä niitä hetkiä kanssasi,
kun katsoimme ikkunasta sadetta,
ja joimme yhdessä kupilliset kaakaota.

Sataa,
ja minulla on ikävä jopa sitä kurkkukipua,
joka sai sinut keittämään minulle teetä
salaisella reseptillä.

Sataa, ja
haluan taas kastella kenkäni vesilätäkössä,
jotta muistaisin, miltä tuntuvat jaloissa
sinun kuivat ja liian suuret villasukat.

Sataa,
eikä mikään muu ole surullisempaa
ja yhtä ihanaa.

Sataa,
ja minä rakastan sinua joka hetki enemmän
jokaisen pisaran verran.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

romanttista

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot