Haluan

Runoilija Muistelija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.4.2006
Viimeksi paikalla: 2.6.2023 10:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kello viikaten hailuu taaksepäin

Uinun duurien keskusteluissa

Ei mitään

Tuudita minut kainoisuuteesi

Todellisuuden kohtaaminen

Riittää jo

En ole koskaan ollut osa tätä haurasta maailmaa

Kedon kukkanen

Poimin jalanjälkesi toivoen lämpösi
viipyvän ilman iskuja

Äänesi suutelee,
sokaisee sykkeeni

Tiedän, kuka hyväilee kehoni onnea
Tiedän, kuka hyrisee mieleeni uskoa

Venytän muurini haitarin

Löydäthän tiesi virheeni läpi

Odotan sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli jotakin joka mieleeni iski :)
 

Käyttäjän kaikki runot