luuseri

Runoilija Muistelija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.4.2006
Viimeksi paikalla: 2.6.2023 10:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole koskaan sopinut yhteen tämän maailman kanssa
Minulla ei ole koskaan ollut paikkaa täällä
Olen väärä palikka palapelissä
Samat värit, eri muoto

Jahtaanko vielä taivasta sokeana
ja hukun vuosiin
Lopputulos on kuitenkin sama

Luuseri

Milloin heräsin tähän maailmaan
Milloin katseeni vaipui toiseen suuntaan
Jossakin vaiheessa se loppui,
pelkoni sumensi katseeni

Haluan takaisin kotiin
Haluan sulkea silmäni ja haistaa sen
maailman, jonne synnyin voittamaan

Sama kirjan loppu uudelleen
Sama kiertotie päättyy umpikujaan

Olen pahoillani
Tämä ei ole mestariteoksesi
Taivas on valetta

Olet ripotellut multasi yli merten
Mutta olet yhä siinä

Yksin

Bussisi asiakkaat olivat oikeassa
Kuten aina lopulta uskoitkin
Kirkas taivas kiusaa
Koska et koskaan yltänyt sinne

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin, usein juuri tuolta tuntuu, menestyvien ihmisten seassa, joten kuten mennä porskuttaa, sinä tyylillä kirjoitat siitä runon, toisaalta kun osaa kulkea kapeampia polkuja pientareen puolella ehkä saakin enemmän irti oikeasta elämästä, on aikaa haistella tuulia ja pohtia asioita, kuten sinä teet, pidän tuosta bussi osasta runon lopussa, hyvä runo, puhuttelee minua

Tosi hieno ahdistuneen pettymyksen kuvaus

 

Käyttäjän kaikki runot