Stä

Runoilija Muistelija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.4.2006
Viimeksi paikalla: 2.6.2023 10:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sinua mutta en näe

en näe kauneutta sinussa

En näe näkymätöntä

Hengähdystä olemattomasta

Siellä missä kauneutesi joskus

Sanoistani eli

siellä hylättyjen toiveiden

muistoissa eli

siellä joskus kauneutesi loisti

syystäni eli

siellä helinä

siellä kolina

siellä onnellisuus eli

katson sinua mutta en näe

en näe menneisyyttä sinussa

en näe juurta

Kiitollisuutta syntymän

katson sinua

katson sinua

katson sinua

Täällä kuurouden ja sokeuden pölyä hengitän

sillä en näe sitä

mikä joskus eli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot