Tänään ja huomenna

Runoilija Muistelija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.4.2006
Viimeksi paikalla: 2.6.2023 10:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elän valheessa onkalon
Kuin nukkuva lapsi kedossa

Hehkun lämpöä rakkauden
Ilman ainutta vastaantulijaa

Vasten ihoasi sanani painuu
Mutta onko ketään vastassa

Sillä mieleni on vapaa ajasta
Missä kahleissa sinun ilosta

Olen tuleva riista kirouksien
Jos hehkuni puristat pois

Tarun pistot katsovat silmiin
Ja minä pakenen

Sillä kiinni olen, sidoksissa
Ja kuron tieni umpeen

Olenhan tässä, jälleen
Leikkimässä ilman noutajaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

juuri sinun tyylistäsi tekstiä, tässä ja nyt, valheessa yksinäisyydessä rakkaudenkaipuussa, ilman vastarakkautta, tavallaan pakenet jotain ja suljet pois itsesi niin että se jota odotat, ei pääse lähellesi, hvyää soljuvaa kerrontaa, mystistä runoutta mistä pidän

 

Käyttäjän kaikki runot