Olethan

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olethan lähelläni
tunnen sen lämmön
joka kertoo että välität hiljaisuudesta huolimatta

Olethan lähelläni
näen sen hymyn
joka kertoo sinun olevan onnellinen

Olethan lähelläni
Purista lujemmin itseäsi vasten, kainaloosi
siihen haluan jäädä

Olethan siinä, vieressäni
siinä minulla on hyvä olla
vaikka
en koskaan sinua saakaan.-

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot