avoin kirje mykältä mykälle

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Murskaa tunteeni vasarallasi
ethän sinä minua tunne

Ethän voisikaan

olet siellä missä yöttömät yöt
saavat ihmisen huokaamaan
ja soinnut soivat,
ne joita rakastat
juuri niitä sävelmiä, tiedäthän

Pystyn aistimaan lämpösi, hyvyytesi
kaiken sen mitä haluaisin
kaiken sen mitä juoksen karkuun

poispoispois

Älä koskaan tule lähelle
Älä koskaan unohda minua

Tiesithän; Pidän sinusta

Murskaa tunteeni vasaralla
ja pysy kasvottomana

sillä

minua sattuu!

Selite: 
Omistettu Kasvottomalle.-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot