Erotiikkaa 2

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Niin vajosimme
siihen pehmeyteen
tunteeseen joka vie niin mukanaan

Rakastin sinua enemmän
kuin koskaan

ja tahdoin koskettaa

Lämmin kätesi lipui kasvoiltani

alemmas


alemmas


alemmas

kuin tietäen toiveeni
tahtoni
haluni

Kaiken sen kauneuden keskellä
nautin sinusta
ja kosketuksestasi
joka oli parhain koskaan

Huulesi hamusivat huuliani
jotka pehmeydellään
ja lämmöllään saivat
ajattelemaan
rakastamisen kauneutta

Ilta on vielä nuori
ajattelin
kun katsoin silmiäsi
ja sadannen kerran kerroin
niiden olevan maailman kauniimmat

me olimme maailman kauneimmat

Kuinka ihmistä voi niin halutakaan
tuntien pohjattomuutta

toivoen hetken kestävän ikuisuuden

Hyväilet kosketat
rakastelet
kätesi ovat taitavat

joihin rakastuin
niin kuin sinuunkin

En ole menettämisen arvoinen
nainen

ethän koksaan jätä minua

sillä minä elän sinusta
ja tästä hetkestä
jonka sinä teit täydelliseksi

Selite: 
Ero rakastelemisen ja panemisen välillä. Omistettu: I.L <3
Kategoria: 
 

Kommentit

"kun katsoin silmiäsi
ja sadannen kerran kerroin
niiden olevan maailman kauniimmat

me olimme maailman kauneimmat

Kuinka ihmistä voi niin halutakaan
tuntien pohjattomuutta

toivoen hetken kestävän ikuisuuden"

Huikeaa, siis voi armias... Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot