kostan rakkaudellani

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vasten kasvojani
oletettua kauneuttani
valehtelit
mutta silmäsi kertoivat totuuden

Kuitenkin tahdoin uskoa
sanoithan sinä sen

kiistämättäkään
tunsin katkeruutta
vihaa
kaikkea sitä
jota
en halunnut antaa sinulle

rakastin väkisin

ja eräänä aamuna huomasin
että
kaikki onkin muka hyvin.

Rakastan edelleen.
Kostan tekosi rakkaudellani
joka
on myrkyttänyt mieleni.-

Selite: 
tehtyä ei saa tekemättömäksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot