Tule kylään.

Runoilija Kirsikkasade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.2.2020 8:15

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
22.11.1989

Ja sä oot onnellinen.

( kunhan joku vieressäs huutaa korvaan milloin täytyy hengittää. )

 
 
Tahdon nähdä
kuinka nukut
Vaivaantua kun
vaihdat asentoa

Päätyä seksiin
kesken ruoanlaiton
Opetella
millaisiin adjektiiveihin
olet mieltynyt
sen päättyessä

Tule kylään.

Palauttaisit mieleen
tai auttaisit unohtamaan
mistä alan
mihin lopun

Kaipaisin niin
että tuntisin taas
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, raadollisuuteen päättyen, antaa mietittävää.

Jännä runo.
Eka säkärissä hiipii intohimo, kuin nurkantakaa, salaa kuvioihin mukaan ja tokassa jo räväyttää silmät auki ja nimenomaa juuri ruoantekoaikaan.

Toinen kyläilykutsu avaa puolestaan selittelyn sivun kysymykseen miksi ja vastaus tietenkin on; kaipuu mikä hiertää mielessä, koska edellisen ruoanlaiton aikana pihvit paloivat ja rakastelun nälkä jäi vaivaamaan ja uusinnan tarve on suuri.

Hyvä runo, kyllä toimii

Tämä sai hymyn korviin ja hyvälle mielelle.

Hieno tarina runosi on. Intohimon kaipuu.

Rohkean upea rakkauden kuvaus!

Kyläpahanen sanoisi hyvällä rohkeaksi.

Tässä on sitä jotakin. Elämän syvintä etsimistä, palaa joka puuttuu.
Pidin kovasti. Kiitos :)
Hienosti kuljetat runossasi teemaa monipuolisesti. Hyvä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot