Mitäs sinne?

Runoilija Kirsikkasade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.2.2020 8:15

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
22.11.1989

Ja sä oot onnellinen.

( kunhan joku vieressäs huutaa korvaan milloin täytyy hengittää. )

 
 

Astuit varmaan tuonpuoleiseenkin kuin saluunaan,
väliäkö tuolla povataanko porteissa taivaita vai helvettejä!

Muistosi seisoo silmäkulmieni ja huoneideni nurkissa
järkkymättömänä kuin kaiken väliaikaisuus

Totisesti,
enpä tiennyt mitä tehdä kanssasi,
enkä tiedä mitä tehdä ilmankaan

Kuolemalla oli kirsikkaa äänessään,
sinulla lopullisuuden itsetyytyväinen hymy
jonka hyvästelin

Ja jos kuolevaisuus
on muutakin kuin
matoja ja multaa,
kerrostuvia vuodenaikoja

Ilmoittelisit nyt välillä itsestäsi,
täällä aletaan jo olla vähän huolissaan

Selite: 
Talvi ja kuolema tuli kuin ennenaikainen siemensyöksy,<br /> tokihan sitä tiesi mitä tuleman pitää,<br /> mutta että nyt jo..?
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva ja realistinen lyyrisyydessään.
Posiitiiivinen kaipauksen sanoma!

tää on hyvä.. ;) eikä punakynäkään ihan täys enään oo

 

Käyttäjän kaikki runot