Rihkamaa

Runoilija Kirsikkasade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.2.2020 8:15

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
22.11.1989

Ja sä oot onnellinen.

( kunhan joku vieressäs huutaa korvaan milloin täytyy hengittää. )

 
 
 
            Tässä iässä
          kun kaikki on jo
           niin vakavaa
        sitä kaipaa kuolemaa
     kuin menetettyä rakkautta 
Selite: 
Pomppulinnanjuhlat?
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä voi näyttää siltä, että kaikki on jo nähty, kaikki sanatkin tässä maailmassa on jo sanottu. Kunnes näkee jotain ennennäkemätöntä, ja sellaistahan näkee joka päivä, jos ehtii ja haluaa katsoa ympärilleen.

Meillä samat. Meillä kaikilla samat. Tässä mennään siellä ihmismielen pimeämmällä puolella, kun tulee se sellainen pysähtyminen, että ei tämä vain tunnu samalta kuin ennen.

jossain vaiheessa sitä tosiaan pysähtyy miettimään. tähän on helppo samaistua.

 

Käyttäjän kaikki runot