Kantapään kautta

Runoilija Kirsikkasade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.2.2020 8:15

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
22.11.1989

Ja sä oot onnellinen.

( kunhan joku vieressäs huutaa korvaan milloin täytyy hengittää. )

 
 

Taivuta vartaloni kaarelle
pohjaksi valon ja varjon tanssia

Suudelmien väleissä
hiuksia ja epäluuloa

Itsekkyys pukee minua
muita materiaaleja osuvammin

Eivätkä vatsanpohjasi perhoset
kuihtuneet tuhoon
vaan turtumukseen

Kuinka monta toistoa vaaditaan
että sitä opikseen ottaisi,
niin että kantapäät kolahtelee

Selite: 
Tuntuu ettei sitä oikein osaa enää
Kategoria: 
 

Kommentit

ei osaa ei. Hieno silti.

 

Käyttäjän kaikki runot