Corpse Bride

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tapasin tytön keijumaisen
Tarjosin sydämeni epävireisen

Olin kai hänelle epätäydellisin
Sillä seremoniassa täydellisesti mokasin

Lupasin, mä metsässä valaani harjoittelisin
Sekä heti huomisaamuna sinut itselleni naisin

Harjoitukseni täydellisesti onnistuisi
Kukapa olisi tiennyt.. Mä vainajan naisin

Selite: 
Teema Tim Burtonin elokuvasta Corpse Bride.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot