Syöpä

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin mitä sana syöpä tarkoittaa,
se tarkoittaa tuskaista kuolemaa

En minä itseäni satuta,
mutta sairaus vie minulta hengen
En halua menettää sinua

Kuinka kaukana kuolema voi olla
Emmekö tapaa enää, kun joudun kuolemaan

Älä minusta huolehdi, ole vain onnellinen
Minä olen onnellinen, ei minulla ole hätää
En tiedä mitä syöpä tarkoittaa

Tänään siristäessäni silmiäni aamun auringossa,
ymmärsin, ettei syöpä ole kuolema, minulla on
mahdollisuus selviytyä

Ei syöpä minua sinulta vie, sillä
lääke sairauteeni on sinun rakkautesi

Selite: 
Älä murehdi tuleivaisuutta. Yleensä asioista voi selviytyä, vaikka se olisi vaikeaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot