Menneisyys kummittelee

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun ilkeät sanasi muistissani
Sai minutkin vihaamaan itseäni

V I I M E I N, uskon sinun ajattelevan

Odotat minua puiston penkillä
En kuitenkaan saavu paikalle

V I I M E I N, lähden toiseen suuntaan

Selite: 
Kun menneisyys jää kummittelemaan. Runon takana koulukiusaus, mikä oli sekin 'lievä'. Se sai minut kuitenkin palasiksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiusaaminen saa oman itsetunnon rakoilemaan.
Toiveikas runosi saa uskomaan että selviää eteenpäin.

 

Käyttäjän kaikki runot