Nimetön

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joku päivä olen kadonnut
Kirjeeseen jäänyt jättämättä
Hyvästit suukkoineen

Seuraavana päivänä uskot
Minun palaavan, sillä kirjeeseen
kai jäi mainitsematta olinpaikkani

Vasta viikkojen kuluttua, huomaat
Minä en palaa hiljaisena katumaan
Mutta hyväksytkö?

Loppujen lopuksi sinun täytyy muistaa
Minut tekohymyineni, sillä minä en koskaan
Luvannut pysyä rinnoillasi, enkä hyvästellyt

Selite: 
Erittäin nopea ajattelematon raapustus, filosofian tunnilla saatu aikaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot