Nimetön

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sinua stressaa,
poltat keuhkoisi tupakkaa.

Kun sinulla on huono olla,
huuhtelet kurkkusi alkoholilla.

Kun sinulla on tylsää,
otat spiidiä suoraan suoniisi.

Mitä teet kun minua sattuu?
Et edes kysy vointiani.

Sillä hukut ongelmiisi,
mitkä ei ongelmilla korjaannu.

Kun sinua stressaa, voit huonosti ja tylsistyt,
poltatko, juotko ja piikitätkö itseäsi samanaikaisesti?

Silloinhan sinun pitäisi voida erinomaisesti,
vaan siltikään sinulla ei ole aikaa minulle.

Etkö huomaa,
Ne tuhoavat sinut
Vievät sinut minulta
Etkä saavuta mitään?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot