Ihana Meri

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kerro muille kuulumisiani
Ei mun olo terapeutilla kevenisi
Eikä sairaalassa vointi kohoaisi

En tarvitse kenenkään apua
Eihän se pahaa minulle halua
Se haluaa vain viattomasti tutustua

antaen minun sukeltaa ihanaan mereen

Selite: 
Ihana meri -ilmaisu lainattu <em>Kira Poutaisen</em> kirjasta <em>Ihana Meri</em>, sillä se sopi tähän hyvin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :o

En tiedä mitä sanoa.

Mulla on aika ajoin samanlainen tunne.
Vau~<3

Ihana :o

En tiedä mitä sanoa.

Mulla on aika ajoin samanlainen tunne.
Vau~<3

 

Käyttäjän kaikki runot