huoh

Runoilija Morticia85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uneen jälleen painan pään,
muistoihin kultaisiin jään.
Tuletko sinne meidän paikkaan kauniiseen,
unelmiimme ihaniin.
Ne tunteet, se rakkaus,
kosketukset ja intohimo,
koskaan unohdu ei.

Unessani sinut jälleen nään.
Kauniit kasvosi ja naurusi ihanan.
Talvinen kuutamo luo varjosi rantaan.
Tulen vierellesi ja otan kädestäsi kiinni,
halaan sinua vielä kerran,
huuliasi pehmeitä suutelen hetken verran.
Korvaasi kuiskaan "Rakastan sinua"
ja tiedän sinun rakastavan minua.

Irrotan otteeni kädestäsi ja astun kauemmas luotasi.
Päästän irti sinusta, vaikka se sattuu.
Annan sinun mennä, sillä ansaitset parempaa,
paljon parempaa kuin minä.
Ole onnellinen.
Tulen aina rakastamaan sinua...
Muistamaan sinut.

Aika kultaa muistot.

Hyvästi.

Selite: 
Joskus pitää päästää jostain irti....
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot