Musta Leski

Runoilija Morticia85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoit minulle
"Rakastan sinua ja taistelen sinusta"
Palasit takaisin elämääni
vuoden kadoksissa olon jälkeen,
pudottamalla pommin niskaani.

Olin toisen oma, et voinut minua saada.
Olit kuin kaunis hämähäkki hiljainen,
mua seitilläsi saalistaen.
Pääni puheillasi sekaisin sait ja
minä heikko saaliiksi seittiisi jäin.

Suhteeni vuoksesi kariutui,hukkui ja
maailma romahtaen sortui.

Olin vapaa
olemaan kanssasi
Tahdoin sen pienen hetken
olla sinun
vain sinun
Olinhan jo rakastanut sinua kauan.

Mutta sinä vaaleaverikköni,
hylkäsit minut heti ansaan saatuasi,
poljit minut maahan,
sait minut katumaan tekojani ja
potemaan huonoa omaa tuntoa kun satutin.

Pilasit elämäni mustasukkaisuudella.
Sitten jätit minut ja lähdit pois.

Ainoa minkä minulle jätit
oli kyyneleet,
oksetus,
viha ja
lähtöruutu.

Miksi minun piti sotkeutua verkkoosi,
valheisiisi,
olemattomaan rakkauteesi.

Rakastan ja vihaan sinua
Kaunis Musta Leskeni.

Anteeksi en koskaan anna.
Sinä olet ainut hämähäkki jonka pystyisin hukuttamaan.

Selite: 
Kiitos hänelle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot