2 minds

Runoilija Morticia85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten voin rakastaa
tai miten voin luottaa ihmisiin?

Itseänikään en pysty rakastamaan
saatika luottamaan.

Miten saan jälleen korjattua siipeni,
jotka ovat haavoittuneet?
Pystyisin jälleen jatkamaan elämää.

En osaa muuta kuin karkoittaa ihmiset ympäriltäni.
Olen yksin, niin yksin.
Vihaan itseäni.
Vihaan kaikkea itsessäni.
Tekoja
Sanoja
Yritystä
Epäonnistumista
Heikkoutta
.... Kaikkea

Ehkä en vain osaa.
Ehkä en vain pysty.
Ehkä menneisyydessä on liikaa.
Ehkä en halua enää pettyä.
Ehkä en vain enää uskalla....

Avaan suuni, väärin.
Teen jotain, väärin.
Tunnen jotain, väärin.

Ilmankos kaikki katoaa ympäriltä,
jättää,
hylkää...

Ehkä yksin on vain hyvä.

Se kun ei ole ketään kenelle soittaa,
tai on kaikki pois lähteneet.

Syyn täytyy olla itsessä.
Missä muuallakaan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot