Rakas Typyni

Runoilija Morticia85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulit elämääni kuin pieni lintu
lensit suoraan sydämeeni
kun sinut näin ensimmäistä kertaa
parin päivän ikäisenä.
Odotin kuin hullu sitä päivää
jolloin saan sinut itselleni, syliini
aloittamaan yhteistä elämää.
Rakastit mua, suojelit mua
Ennen kaikkea sinä pelastit mut
Et tiedäkkään kuinka monesti..
tai ehkä tiedätkin..

Tuli tämä surun päivä yllättäen
sinun vieressäsi viimeiseen saakka olin
sinua silittäen,rapsuttaen..
silitin kunnes nukahdit ikiuneen..
Hiljaa sinulle kuiskin korvaasi
Rakastan sinua, aina.Kiitos rakkaani..
Seitsemän kaunista vuotta yhdessä
Kuinka paljon siihen mahtuu
tekoja
sanoja
tunteita
paljon

Hiljaa laskin sinut varovasti
lepopaikkaasi viimeiseen
itkien
sydämeni särkyi silloin
mutta tiedän rakas, että sinun hyvä olla on
koska kukaan ei koskaan enää voi sinua vahingoittaa
ei koskaan
lähetin sinut matkaan enkelten

Tuuli kuiskasi viimeisensä kun sinut peittelin
hiljaa
niin hiljaa

Ikävä on kova sinua
tuoksuasi
lämpöäsi
tassujasi
katsettasi

Tiedän sinun tänään päässeen perille
lähetit meille vielä lumen valkoisen

Rakastan sinua aina! Kaipaan sinua! Kukaan ei koskaan sinua korvaa! Ei kukaan!

Hyvää matkaa rakas! Tulen sinut aina muistamaan
Elämäni sankari <3

Selite: 
Lähetin rakkaani ikuiselle matkalle... Maailmani pysähtyi 22.03.12 Ikävöin niin paljon että se sattuu!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kauniisti kirjoitat rakkaasta :-7
Tämä kosketti.

Osanottoni suureen suruun. Koskettava runo, todella. En tiedä miten siitä selviää, kun joskus aika koittaa ja täytyy päästää irti tuosta omastakin nelijalkaisesta ystävästä. Voimia!

Koskettaa todella paljon.Kaunis kirjoitus poisnukkuneelle rakkaalle lemmikille.

Voi.. :( Kyyneleet nousivat väkisin, kun luin tämän. Hyvin pystyn aistimaan tuskasi.

Otan osaa suureen suruun.

 

Käyttäjän kaikki runot