The Sea of My Tears

Runoilija Gizette

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue omien runojeni lempilapsi *Fairytales*, jos kaipaat jotain piristävää ;). Muista, että voit aina tutustua vanhempiinkin runoihini ^__^

Because I read Twilight I have unrealistic expectations in Men -_-'

 


It goes darker when I'm in pain,
Sometimes it's shining when I'm ok.
It's rarely smooth as glass,
Sometimes it really goes mad.
It's flowing very strong,
Whirlpools keep twirling on and on.
I'm drowning and sinking deep,
In the depths of the endless sea.

Have you already seen it? The sea of my tears?

Selite: 
Ei ihme, että Suomi on tuhansien järvien maa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot