Vappupäivä

Runoilija Gizette

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue omien runojeni lempilapsi *Fairytales*, jos kaipaat jotain piristävää ;). Muista, että voit aina tutustua vanhempiinkin runoihini ^__^

Because I read Twilight I have unrealistic expectations in Men -_-'

 

Laukku löytyi leipälaatikosta,
Takki ja mekko siivouskaapista,
Korkokengät eteisen piirongista,
Serpenttiini eteisen hengarista,
Kalliit korut roskakorista,
Narikkakortti pakastinlokerosta....

Selite: 
Vappuaatto siis meni täysin vesilinjalla :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot