Kuolematon

Runoilija Gizette

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue omien runojeni lempilapsi *Fairytales*, jos kaipaat jotain piristävää ;). Muista, että voit aina tutustua vanhempiinkin runoihini ^__^

Because I read Twilight I have unrealistic expectations in Men -_-'

 

Syke rinnassani,
viini veressäni,
vaeltaa, saavuttaa mieleni.

Aika seisahtuu,
sydän pysähtyy,
tajuan kuolevaisuuteni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno ja upea

Ihana runo sinulta!! Suosikit

Se on Kaksu tehnyt jotain aika pysähdyttävää...?! Nice!

Todella hieno ja upea

Ihana runo sinulta!! Suosikit

Se on Kaksu tehnyt jotain aika pysähdyttävää...?! Nice!

 

Käyttäjän kaikki runot