Vierellä

Runoilija Gizette

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue omien runojeni lempilapsi *Fairytales*, jos kaipaat jotain piristävää ;). Muista, että voit aina tutustua vanhempiinkin runoihini ^__^

Because I read Twilight I have unrealistic expectations in Men -_-'

 

Makaamme vierekkäin hämärässä
Ihanan viileissä lakanoissa.
Sormilla sivellen selkään
Syntyy epämääräisiä kuvioita,
Mieleeni vaaleanpunaisia ympyröitä.
Tunnen oloni turvalliseksi
Tuoksusi ympäröidessä minut.
Havahdun, olemme nukahtaneet.
Pidät kädestäni kiinni, hymyilen
Ja vaivun syvään uneen.
Uneen jossa meillä on tulevaisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikäs, haaveileva ja maalaileva teksti, joka pitää alusta loppuun otteessaan.

Herkkä, Kaunis ja Lämmin tunnelma runossasi.
Ehkä hieman käytetyin sanoin, mutta ah... niin Ihana.
Tykkäsin, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot