elämän rikkaudet osa1

Runoilija minzkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 3:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1987

 

olen rikas, koska minulla
on perhe jota rakastan
ja joka rakastaa minua.
olen rikas, koska minulla
on ystäviä, jotka ovat
olleet tukenani ja
hyväksyvät minut juuri
sellaisena kuin olen.
olen rikas, koska minulla
on perheen ja ystävien
lisäksi vielä mahtavia
tukihenkilöitä ympärilläni,
joilta voin pyytää apua
silloin kuin sitä tarvitsen.

näiden kolmen asian
perusteella olen maailman
rikkain ihminen.

Selite: 
=)
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja hymyilyttävä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot