pelkoja osa 2

Runoilija minzkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 3:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1987

 

oot ollu mulle tosi rakas,
mutta nyt pelkään etten saa
sua enää takas.
oot joutunu pahoille teille,
mitä ihmettä on tapahtunut
meille?
haluaisin auttaa sua, mutta
tuskin enää kuuntelet mua.
pelkään, että vajoat pahaan
maailmaan liian syvälle,
tämä taitaa olla loppu
ystävyydelle hyvälle.

Selite: 
ystävän menetys tai pelko siitä on tosi raskasta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot