katse

Runoilija minzkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 3:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1987

 

ilkeät katseenne tuhoavat minut.
ettekö sitä näe?

jos katse voisi tappaa, olisin
jo kuollut varmaan tuhat kertaa.

Selite: 
=(
Kategoria: 
 

Kommentit

tarkka,täsämällinen,intiimi,uhmakas

 

Käyttäjän kaikki runot