elämän rikkaudet osa2

Runoilija minzkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 3:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1987

 

miten rikkaus määritellään?
onko se sitä, että omistaa
paljon rahaa? onko se sitä,
että on tunnettu ihminen?
onko se sitä, että on
vallan kahvassa?
mielestäni rikkautta ei ole
mikään näistä.
todellinen rikkaus on sitä,
että on ihmisten ympäröimänä,
jotka aidosti välittävät sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot