kadonnut

Runoilija minzkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 3:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1987

 

missä olit kun ensimmäinen
hampaani irtosi?
missä olit kun menin ensimmäistä
päivää kouluun?
missä olit kun minua kiusattiin
välitunneilla?

miksi et ollut tukenani
juuri silloin kun olisin
sinua eniten tarvinnut?

mihin katosit elämästäni?

Selite: 
vastausta näihin tuskin koskaan saan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Lapsi tarvitsisi molempia vanhempiaan. Tuttuja kysymyksiä minullekin.
Puhutteleva surullinen runo.

Voi. Koskettava. Todella upea :)

 

Käyttäjän kaikki runot