eu thanatos

Runoilija mykkäelokuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 9:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

That, then, is loveliness, we said,
Children in wonder watching the stars
is the aim and the end.

~Dylan Thomas: Being but men


I'll spill the milk so you can cry for it, honey.
 

ole siinä
kun menen
jää

ehjää kehoa ei ole
laho
ajopuinen sydän

vie joelle
anna maatua
rujot kuteet
suonineen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvasti Puhutteleva.

Taidokasta.

omaperäistä huikeaa tulkintaa

Vaikuttavan puhutteleva.

 

Käyttäjän kaikki runot