kaiku

Runoilija mykkäelokuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 9:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

That, then, is loveliness, we said,
Children in wonder watching the stars
is the aim and the end.

~Dylan Thomas: Being but men


I'll spill the milk so you can cry for it, honey.
 

uinuvaa tuulta,
lempeää aallokkoa
niillä täytän tämän erämaan

laine, kuohu valkoinen
jumaltenhylkäämä lautta
tuntemattomaan

eivät täällä miehet kulje
vain hiekka
punertavassa hahmossaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot