elävältä

Runoilija mykkäelokuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 9:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

That, then, is loveliness, we said,
Children in wonder watching the stars
is the aim and the end.

~Dylan Thomas: Being but men


I'll spill the milk so you can cry for it, honey.
 

tuhansia kuita
lumen alla
kädet.
lapsi kaivautuu ylös omin voimin

lapsi kaataa maidon omin voimin

sinä itket
minä käyn pöytään,
kaikki on liian kypsää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau. vahva tarina, johon on annettu vain kehykset.

Näin tämän mielikuvin.

aivan upea, mielenkiintoinen ja persoonallinen. lopetus on uskomattoman hyvä!

Mielenkiintoinen runo - joka tavalla.

Jännä, Omaperäinen ja Taidokas tapa sinulla runoilla, luoden pienieleisesti suuresti vaikuttavaa tunnetta.

Hyvä.

Sinä olet tämän sivuston kypsin runoilija :) <3

pidän tästä. jollain hämmentävällä tavalla - vaikka ei kokonaan edes auennut minnulle, niin siitä huolimatta vaikuttava.

Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot