minkinloukku

Runoilija mykkäelokuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 9:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

That, then, is loveliness, we said,
Children in wonder watching the stars
is the aim and the end.

~Dylan Thomas: Being but men


I'll spill the milk so you can cry for it, honey.
 

keväällä lapset muuttivat pois,
hiljeni.

suo muuttui lasiksi,
suokukot, teeret
ja turkistarhaajien häkkilinnut.
enkä minä

löytänyt ovea
vaikka tiesin sen olevan täällä,
jossakin
tomumajan

suonten sopukassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohhoh. Menin aika sanattomaksi tästä runosta. Upea. En oikein edes osaa sanoa muuta. Upeaa.

Mä olen lukenut tämän monesti, tulkinnut tämän monesti (pysy kannassasi ja perustele se hyvin, sanoisi ex-äidinkielenopettajani), ja edelleen mua hämää toi otsikon loukku-osa. Tää on hieno, niin kuin sun runos aina. Mutta eihän tarhattu minkki pärjää luonnossa, se kuolis siellä hyvin nopeasti. Eri asia tietysti, jos se on vangittu hyvän ja vapaan elon jälkeen.

Äh. Pidän, mutta jään miettimään.

upea. mielenkiintoinen ja niin hyvä. pidän myös tämän säejaosta valtavasti.

Vangitset kyllä tän lukijan mielenkiinnon teksteilläsi.
Tässä runominä hapuilee, hakee itseään - niinhän me kaikki toisinaan teemme.
Runoon on helppo samaistua, kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot