älä

Runoilija mykkäelokuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 9:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

That, then, is loveliness, we said,
Children in wonder watching the stars
is the aim and the end.

~Dylan Thomas: Being but men


I'll spill the milk so you can cry for it, honey.
 

sana
keskelle hiljaisuutta

olen haihtuva
savua, liekki, puuta.

mitä minä olen
ellet jää

kylmä itkumuuri,
huuto pimeään.

Selite: 
<font color=grey>sinä et tiedä.</font>
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on ihana

mielenkiintoisia & hyviä sanavalintoja. me likey.

runosi sai pohtimaan, upeaa sanataidetta, ihastuin!

Tässä myös, vahvaa tekstiä runona, joka lopussa nousee kruunuksi nimelleen ja saa lukijan suljettujen silmäluomien takana näkymään Edvard Munchin maalauksen Huuto.

mielenkiintoinen, hyvää jälkeä.

Kaihoisaa tekstiä...

 

Käyttäjän kaikki runot