Silti Täällä

Runoilija Bloodymary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tienyt, että se satuttaa... Sinua, minua. Älä ajattele sitä enää. Se oli ja meni.
 

Kävelin
Metrinkin pidemmälle pääsisin

Matka
Kortteleiden ympäri ja takaisin

Matka eteenpäin
jalat väsyneet viedä saa,

Kuka tällaista sietää vaan?

Olen silti täällä,
vaikka haluni mut pois vie

Olen silti täällä
Vaikken jäädä vois

En pääse pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot