Astu Pois!

Runoilija Bloodymary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tienyt, että se satuttaa... Sinua, minua. Älä ajattele sitä enää. Se oli ja meni.
 

Astu pois

Sun on niin vaikee ymmärtää,
et sua en enää jaksa. Miks sitä et käsitä?
Vaan saan sua pelätä aina.
Pelkään sua niin. Joskus olet oveni takana,
Joskus seuraat pihalla.

//Mene pois! Katoa! Astu pois
mun maailmasta! Sua en halua!//

Pelottaa ajatus olla yksin.
Hakeudun muiden joukkoon toivoen
ettet mua enää löydä. Miten oon voinu
sunlaiseen jätkään ees rakastua? En osannut
kuvitella, eron jälkeen mua jahtaisit.

//Mene pois! Katoa! Astu pois
mun maailmasta! Sua en halua!//

Liian pelottavaa. Mitäköhän keksisit,
jos toisen seurassa tapaisit? Varmaan tappaisit,
vähintään hakkaisit. En tollasta hullua
enää kestä, Uuden rakkaan haluan. Pelottoman.

//Mene pois! Katoa! Astu pois
mun maailmasta! Sua en halua!//

Sä et mua enää pelota!

Selite: 
Jooh..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot