Jeremias

Runoilija Bloodymary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tienyt, että se satuttaa... Sinua, minua. Älä ajattele sitä enää. Se oli ja meni.
 

On minulla pieni kissa,
sillä on mustaa ja valkeaa turkissa.

Sen tavarat on peltisessä purkissa.
Siniseen hiekka-astiaan siltä tulee välillä pissa.

Se on siitä upea kissa,
että sen laisia on vain yksi miljardissa.

Selite: 
Luovan kirjoituksen kurssille vähän runoilua..:D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot