Hyppytunti

Runoilija Bloodymary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tienyt, että se satuttaa... Sinua, minua. Älä ajattele sitä enää. Se oli ja meni.
 

Vanhojentanssiharjoitukset
Liikunnan opettajien huudot kaikuu salista
Musiikki soi

Siivoojat häärivät ympäriinsä, moppaavat lattiaa
nostan jalkojani

Kello raksahtaa eteenpäin.

Ovi aukeaa, tytöt ovat käyneet kaupassa, menevät tunnille
kymmenen minuuttia myöhässä.

Yläasteelaiset juoksevat kiljuen pois luokasta
``Kerrankin päästiin yhdeltä!´´

Kotitalousluokassa leivotaan pipareita.
Siivooja huokaa.

Kello raksahtaa eteenpäin.

Jostain kaukaa kuuluu muiden hyppytuntia viettävien ääntä,
huudahduksia,
keskustelua,
kirjan rapinaa

Kynän raaputus vihkoa vasten,
pitäisi kerrata koealue.
Ajatukset sekaisena.

Yksittäinen opettaja kulkee käytävällä,
avaimien kilinä.

Kylmyys tulvii ulko-ovesta.
villasukat lämmittävät

Kello raksahtaa eteenpäin.

Selite: 
Tunnelmointia ennen matematiikan uusintakoetta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot