Rakas

Runoilija Bloodymary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tienyt, että se satuttaa... Sinua, minua. Älä ajattele sitä enää. Se oli ja meni.
 

Vaikka maailmamme pysähtyisi,

Vaikka taivaamme tuleen syttyisi,

Vaikka helvettimme jäätyisi,

Vaikka suomme kuivaisi,

Vaikka talomme sortuisi,

Vaikka siltamme murtuisi,

Vaikka laivamme uppoisi,

Olethan minun,

Lupaan,

Olla myös sinun,

Rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea!! mahtava!! Koko runo täydellinen, kolahti. Suosikkeihin menee -->

upea!! mahtava!! Koko runo täydellinen, kolahti. Suosikkeihin menee -->

 

Käyttäjän kaikki runot