Välke

Runoilija Bloodymary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tienyt, että se satuttaa... Sinua, minua. Älä ajattele sitä enää. Se oli ja meni.
 

Harmaa tyttö
Harmaa työ
Eilisestä välkkeestä muistuttaa
kiiltävä, lohkeillut kynsilakka

Raaputan lakkaa
harmaalle pöydälle
Eilisestä välkkeestä muistuttaa
meikin rippeet silmäkulmissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot